Game Won’t Load

UU Member, Forum Moderator
When I load cc on my pc it never gets past finding server. The game won’t even make it to the login screen. I’ve already removed it from my pc and redownloaded it.

Comments

  • UU Member, Forum Moderator
    Bump :C
  • Have you tried signing out of steam?
  • Did you try restarting or re-plugging the pc?
  • Have you tried restarting your WiFi router or running Windows network dianostics?
  • UU Member, Forum Moderator
    I’ve deleted steam, redownloaded steam. Deleted Cubic Castles, redownloaded Cubic Castles. I’ve checked my WiFi. I’ve completely restarted my PC. Everything works except Cubic Castles.
  • lucaaa795lucaaa795 Potatoe's worldMember
    Do you have a static IP?
  • lucaaa795 said:

    Do you have a static IP?

    While all of us suggest stupid things Luca uses his brain XD
  • It happens to me to. But my thing is lag too much and its only cc that's lag alot, sometimes I crash
  • cant you just play on mobile?
  • He can probably but he would like to play on his pc as well
  • UU Member, Forum Moderator
    lucaaa795 said:

    Do you have a static IP?

    No
  • UU Member, Forum Moderator
    Bump
  • LopaikoLopaiko Member
    edited February 2019
    mine is stop working.. on 1% loading.. this thing happend to me since xmas update..

    i can't play cc.. But Glad my bro had laptop..
  • UU Member, Forum Moderator
    Bump .-.
  • UU Member, Forum Moderator
    This can be closed. Thank you @lucaaa795
Sign In or Register to comment.