my cubic castles didnt have any sounds

Zero CostZero Cost Member
edited November 2019 in Bug Reports 0.10 Karma
i am using mac to play cubic castles ,sometime i use mobile phone to play it but i always use Mac .One time, cc need to update and i let it update but after update finished , i cant hear any sound in cc i think it's it my computer's problem but i open another apps it working regularly so pls fix this bug ,thanks!

Comments

  • Alvin AdlerAlvin Adler Member
    88.85 Karma
    Setting?
  • Hideous DemonHideous Demon Member
    19.65 Karma
    it's better without sound
    u can thank me later
  • 20.10 Karma

    it's better without sound
    u can thank me later

    Ye I play without sound, much better
  • 'Dragon''Dragon' Member
    edited November 2019 20.40 Karma
    The Mac version doesn’t have sound. It has almost always not had sound.
  • Piratax10Piratax10 Member
    92.80 Karma
    'Dragon' said:

    The Mac version doesn’t have sound. It has almost always not had sound.

    Wrong, the mac version DOES have sound, but it only works on some MacOS versions...
    i used to play cc on yosemite for example (10.10) and it didn't have any sound, but i just tested it on MacOS mojave (10.14), and it did work!

    so, @"Zero Cost" what is your mac version?
  • 'Dragon''Dragon' Member
    20.40 Karma
    Piratax10 said:

    'Dragon' said:

    The Mac version doesn’t have sound. It has almost always not had sound.

    Wrong, the mac version DOES have sound, but it only works on some MacOS versions...
    i used to play cc on yosemite for example (10.10) and it didn't have any sound, but i just tested it on MacOS mojave (10.14), and it did work!

    so, @"Zero Cost" what is your mac version?
    Guess they finally fixed it on some versions then. All the people I know who use macs still have sound issues. My bad. :p
  • maxreinmaxrein FamiliarMember, Familiar
    5.10 KarmaFamiliar
    just play a music while playing cubic castles
  • BonariBonari Member
    edited November 2019 7.80 Karma
    Yeah, the issue was fixed when I upgraded to Catalina, or it could have been an update in CC. Because I remember a majority of my issues were solved after the Halloween period.
  • 0.50 Karma
    I'd recommend just restarting, check your settings, or it may be an issue with your computer. Sometime if you have headphone unplug them and re plug, sometimes that works.

Sign In or Register to comment.