Game Won’t Load

UU Member
in Bug Reports 195.55 Karma
When I load cc on my pc it never gets past finding server. The game won’t even make it to the login screen. I’ve already removed it from my pc and redownloaded it.

Comments

  • UU Member
    195.55 Karma
    Bump :C
  • SilverDashSilverDash Member
    84.85 Karma
    Have you tried signing out of steam?
  • 6.75 Karma
    Did you try restarting or re-plugging the pc?
  • Log_erLog_er FamiliarMember, Familiar
    54.05 KarmaFamiliar
    Have you tried restarting your WiFi router or running Windows network dianostics?
  • UU Member
    195.55 Karma
    I’ve deleted steam, redownloaded steam. Deleted Cubic Castles, redownloaded Cubic Castles. I’ve checked my WiFi. I’ve completely restarted my PC. Everything works except Cubic Castles.
  • lucaaa795lucaaa795 Potatoe's worldMember
    363.35 Karma
    Do you have a static IP?
  • SilverDashSilverDash Member
    84.85 Karma
    lucaaa795 said:

    Do you have a static IP?

    While all of us suggest stupid things Luca uses his brain XD
  • Alpha-StormAlpha-Storm FamiliarMember, Familiar
    9.75 KarmaFamiliar
    It happens to me to. But my thing is lag too much and its only cc that's lag alot, sometimes I crash
  • 6.75 Karma
    cant you just play on mobile?
  • 'Party''Party' Member
    16.70 Karma
    He can probably but he would like to play on his pc as well
  • UU Member
    195.55 Karma
    lucaaa795 said:

    Do you have a static IP?

    No
Sign In or Register to comment.